Tersa beitelblokken

Met de Tersa beitelassen bouwt u iedere nieuwe of gebruikte machine eenvoudig om. Daarbij maakt het model of de leeftijd totaal niet uit. Het merk levert namelijk beitelblokken met een snelwisselsysteem in verschillende diameters. Met de profiel beitelblokken werkt u bovendien extra eenvoudig en veilig. Binnen de kortste keren zet u de messen op het beitelblok in de gewenste stand. Het automatische opspansysteem voorkomt dat het mes uit het blok schiet. Het is dan ook een zeer veilige manier van werken. Zodoende schaaft u veilig en eenvoudig een perfecte radius aan het hout.

Meer tonen

Rehomy BV is exclusief distributeur van Tersa in de Benelux. Het Tersa wisselsysteem is zeer innovatief en maakt het vervangen van uw messen op uw houtschaafmachine veel minder risicovol. Tersa is een uitstekende keuze omdat er veel namaakmessen op de markt zijn. Alleen dit merk garandeert slijpkwaliteit. Dus blijf scherp en controleer of u met echte messen werkt. Bij Rehomy BV uit Drachten kunt u eenvoudig en goedkoop Tersa messen bestellen.

Originele Onderdelen

We leveren uitsluitend originele Weinig onderdelen voor de beste kwaliteit en prestaties.

Snelle Levering

Dankzij ons uitgebreide netwerk en efficiënte logistiek zijn onze onderdelen snel leverbaar.

Deskundig Advies

Ons team staat klaar om u te helpen met advies en ondersteuning bij uw keuze van onderdelen en diensten.

Uitgebreide Service

Van onderhoud tot reparatie, wij bieden een volledige service voor uw Weinig schaafmachine.

Specialist in jong gebruikte Weinig machines

Wij hebben een ruime ervaring in jong gebruikte Weinig machines, waardoor we u altijd de beste oplossingen kunnen bieden.