Weinig Powermat 700

Gebruikt
Weinig Powermat 700 Bouwjaar: 2017

Details

 • Weinig Powermat 700
 • Doorvoer 5 KW met inverter 5-40 m/min
 • Alleen voor trainings doeleinden gebruikt.
 • 2 meter invoertafel
Meer details

Assen

Weinig Powermat 700
 1. 7.5 kW
 2. 11.0 kW
 3. 11.0 kW
 4. 7.5 kW

Specificaties

Voorraadnummer 09354
Bouwjaar 2017
Asdiameter 40 mm
Werkbreedte 230 mm
Werkhoogte 160 mm
Bedrijfsspanning 400 V
CE-keurmerk CE

Details

 • Weinig Powermat 700
 • Doorvoer 5 KW met inverter 5-40 m/min
 • Alleen voor trainings doeleinden gebruikt.
 • 2 meter invoertafel
 • Weinig Memory Plus systeem
 • CNC radiale verstelling van linker zijspil en bovenas
 • Spindels 2 tot 5 met 8000 omw/min
 • Zonder schaafblokken

Weinig Powermat 700

Voor professionals in de houtbewerkingsindustrie die op zoek zijn naar een eersteklas, veelzijdige schaafmachine, is de Weinig Powermat 700, verkrijgbaar bij Rehomy, een uitstekende keuze. Deze geavanceerde machine biedt ongeëvenaarde precisie, efficiëntie en flexibiliteit, wat het een ideale investering maakt voor elke houtbewerkingswerkplaats.

Wat de Weinig Powermat 700 onderscheidt, is zijn robuuste constructie en geavanceerde technologische kenmerken. Uitgerust met 5 spindels en met 40 mm spindels, is deze schaafmachine ontworpen om een breed scala aan schaafklussen aan te kunnen. Of u nu eenvoudige schaafwerkzaamheden uitvoert of ingewikkelde profileringen aanpakt, deze machine staat met gemak voor u klaar.

Een belangrijk voordeel van deze schaafmachine is zijn efficiëntie. Deze machine is ontworpen om de productiviteit te optimaliseren en de stilstandtijd te minimaliseren. De gebruiksvriendelijke interface en snelle insteltijden zorgen voor naadloze overgangen tussen verschillende taken, waardoor uw werkstroom soepel en ononderbroken blijft. Deze efficiëntie is bijzonder gunstig voor drukke werkplaatsen die hoge productieniveaus moeten handhaven zonder in te boeten aan kwaliteit.

Precisie is een ander kenmerk van deze machine. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke nauwkeurigheid te leveren, zodat uw eindproducten consequent aan de exacte specificaties voldoen. Of u nu gedetailleerde profielen of grote houten panelen maakt, de Powermat garandeert keer op keer hoogwaardige resultaten.

Bij Rehomy zijn we toegewijd aan het aanbieden van de beste houtbewerkingsmachines aan onze klanten. Ons huidige aanbod van de Weinig machines biedt een uitstekende kans om uw uitrusting te upgraden en de mogelijkheden van uw werkplaats te verbeteren. Dit is uw kans om te investeren in een machine die perfect de veelzijdigheid, efficiëntie en precisie in balans brengt.

Voor meer details over deze schaafmachine en om ons uitgebreide assortiment houtbewerkingsmachines te verkennen, bezoekt u vandaag nog Rehomy. Verhoog uw houtbewerkingsprocessen en bereik superieure resultaten met de Weinig Powermat 700. Mis deze kans niet om geavanceerde technologie in uw werkplaats te brengen en het verschil te ervaren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor Weinig Powermat 700. Wij staan u graag te woord.