Zoek
0512-525090

4-zijdige schaafmachine

4-zijdige schaafmachineBent u op zoek naar een 4-zijdige schaafmachine om uw houten balken in één keer op maat te kunnen schaven? Dan is onze 4-zijdige schaafmachine datgene wat u zoekt. Rehomy is dé specialist in 4-zijdige schaafmachines. Wij zijn niet voor niets hét adres voor iedere professionele houtbewerker.

4-zijdige schaafmachines, Uitzonderlijke kwaliteit!

Rehomy staat bekend als dé expert in deze sector en om zijn complete aanbod van uitzonderlijke kwaliteitsmachines, die uniek in de wereld zijn. Voor het optimale gebruik van uw 4-zijdige schaafmachine wordt deze altijd inclusief bedieningstraining en onderhoudsinstructie geleverd.

4-zijdige schaafmachine: nieuw en gebruikt

De nieuwe en de gebruikte (4-zijdige) schaafmachines zijn onze specialiteit. En dat al sinds 1960! Zowel onze nieuwe als gebruikte 4-zijdige schaafmachines staan bekend om de uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.
- Gebruikte 4-zijdige schaafmachines
- Nieuwe 4-zijdige schaafmachines

Zorg voor onze producten én klanten

Rehomy besteedt veel aandacht en zorg aan zijn producten én aan zijn klanten. Ervaren vaklieden kunnen één of twee keer per jaar een grondige controle en inspectie op uw vierzijdige schaafmachine uitvoeren. Wij nemen u het werk dus uit handen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

In 2015 een jong gebruikte Weinig Unimat 500 aangekocht via Rehomy, deze machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig. De...