Zoek
0512-525090

Bandzaagmachine

BandzaagmachineBent u op zoek naar een bandschaafmachine die geschikt is voor talloze toepassingen wat betreft het zagen van hout? Dan biedt onze bandzaagmachine de ideale oplossing, want alles is mogelijk met deze machine. De Allwin-bandzaag is flexibel in het zagen van verschillende breedtes en diktes: van het zagen van lamellen tot het doormidden zagen van een balk. Kies voor deze machine van Allwin, kies voor kwaliteit!

Bandzaagmachine: gebruikt of nieuw?

Bij Rehomy bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten bandzaagmachines:

Daarnaast heeft u bij ons ook de keuze uit gebruikte of nieuwe bandzaagmachines. Beide van uitstekende kwaliteit.

Rehomy – exclusief importeur van het merk Allwin

Rehomy is exclusief importeur van het merk Allwin. Dit Taiwanese merk staat bekend om zijn horizontale bandzaagmachines voor een zeer betaalbare prijs. Of het u nu gaat om gebruikte of nieuwe bandzaagmachines: Allwin biedt een mooi assortiment aan.

Rehomy – dé specialist in bandzaagmachines

Inmiddels hebben wij al ruim 50 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van professionele houtbewerking. Wij zijn niet voor niets uw partner in zowel gebruikte als nieuwe bandzaagmachines. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

De Weinig Fortec schaafmachine loopt perfect ! Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf en jullie klantvriendelijkheid. Ik zal zeker weer...