Zoek
0512-525090

Hoffmann machines

Hoffmann machinesHoffmann staat in Nederland bekend om machines met de beste prijs-kwaliteitverhouding, de uitstekende onderhoudsvoorwaarden en de persoonlijke service. En dat al meer dan 50 jaar. Met deze jarenlange ervaring kunnen we vandaag de dag iedere uitdaging aan.

Verschillende soorten Hoffmann machines

Rehomy is al sinds 1994 distributeur voor zowel Hoffmann machines als de overige Hoffmann-producten. Wij hebben verschillende soorten nieuwe en gebruikte Hoffmann-machines in ons assortiment:
- De Hoffmann-X-line-machines
- De Hoffmann-MU-2-machines
- De Hoffmann-verstekzaagmachines

Voor meer informatie klik hier!

Een machine van Hoffmann gaat langer mee

Wanneer u kiest voor een Hoffmann-machine, bent u verzekerd van een machine die langer meegaat. Daarnaast is Hoffmann niet alleen toonaangevend op het gebied van machines, maar ook wat betreft advies, ontwikkeling en levering.

Rehomy – uw partner in houtbewerking

Rehomy is inmiddels al meer dan 50 jaar uw partner in houtbewerking. Op onze website kunt u ons uitgebreide assortiment Hoffmann-machines zelf ervaren en uw eventuele bestelling doorgeven. Heeft u vragen over onze Hoffmann-machines? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

De Weinig die wij bij u gekocht hadden draait nu op volle toeren in onze fabriek in Suriname.Wij zijn erg tevreden met de geleverde machine...