Zoek
0512-525090

Minax doorvoerwalsen

meer grip op hout, capaciteit en levensduur

Het bekende probleem met het doorvoeren van het hout is opgelost door Minax. Minax brengt het alternatief: gehard stalen doorvoerwalsen die meer doorvoerkracht geven en toepasbaar zijn op alle vierzijdige schaafmachines, ongeacht de leeftijd of uitvoering!

ZONDER MINAXMET MINAX

Door de speciale tandvorm heeft de Minax doorvoerwals voor het noodzakelijke transport minder druk nodig.

De doorvoerwalsen zijn in tegenstelling tot traditionele rollen speciaal gehard en hardverchroomd. Vervaardigd uit hoogwaardig kwaliteitsstaal behouden de walsen door een speciale warmtebehandeling hun geometrisch uitgekiende vorm.

De hardverchroomde laag vermindert het aankleven van hars- en lijmresten en verhogen de levensduur aanzienlijk.

Het leveringsprogramma van Minax bestaat uit meer dan 150 verschillende walsen. Elk gewenst type kan daarnaast op maat worden gefabriceerd.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Minax doorvoerwalsen zijn in talloze varianten leverbaar. Wanneer u onderstaand formulier invult, doet Rehomy u een vrijblijvende offerte voor de voor u meest geschikte variant. U kunt dit formulier ook gebruiken voor het aanvragen van meer informatie over Minax doorvoerwalsen.

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

De Weinig Fortec schaafmachine loopt perfect ! Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf en jullie klantvriendelijkheid. Ik zal zeker weer...