Zoek
0512-525090

Hoffmann hoekverbindingen

Hoffmann hoekverbindingen: de keuze van timmerlieden en meubelmakers! Een vaste, duurzame verbinding van twee houtdelen is iets waarmee de timmerman en meubelmaker bijna dagelijks worden geconfronteerd.

PERFECTE HOEKVERBINDINGEN

De Hoffmann wigverbinding biedt hiervoor de ideale uitkomst. Niet voor niets kiezen vakmensen daarom voor de Hoffmann wigverbinding voor het maken van de perfecte hoekverbindingen.

HOFFMANN - DUURZAAM EN SNEL!

De Hoffmann wigverbinding is in staat om hoekverbindingen in alle soorten hout snel en eenvoudig tot stand te brengen. Bovendien zijn Hoffmann wigverbindingen veilig en duurzaam. U freest twee gleuven met de hoffmann wigfreesmachine. Vervolgens klikt u de Hoffmann wig erin en u heeft een duurzame hoekverbinding!

REHOMY – SPECIALIST IN HOEKVERBINDINGEN

Al meer dan 20 jaar is Rehomy specialist in de houtbewerkingbranche. Sinds 1994 is Rehomy importeur voor alle Hoffmann producten en wiggen in Nederland. U kunt via deze website uw bestelling doorgeven. Heeft u vragen over onze Hoffmann producten? Neem dan contact met ons op!

Hoffmann machines

Hoffmann wigfreesmachines

Hoffmann verstekzaagmachines

Hoffmann wiggen

Hoffmann wiggen

Direct bestellen

Via onderstaande knop kunt u direct producten van Hoffmann bestellen.

Videodemonstratie

Zo eenvoudig werkt het Hoffmann-systeem:

MU-2 Handbediende wigfreesmachine

MU-2P Pneumatische wigfreesmachine

MS35 SF Dubbele verstekzaagmachine/freesmachine

Downloads

 

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

We kochten een gebruikte Weinig Unimat 500 schaafmachine van Rehomy. De machine is in zeer goede toestand ontvangen en Erik zorgde ervoor...