Zoek
0512-525090

TERSA snelwisselgereedschappen

Bent u op zoek naar betrouwbare snelwisselgereedschappen? Kies dan voor de originele TERSA snelwisselgereedschappen. De hoogwaardige kwaliteit van TERSA Swiss made gereedschappen kenmerkt zich door langdurige betrouwbaarheid, veiligheid en ongekend gebruiksgemak.

TERSA - AFSTELLEN NIET NODIG

Het TERSA snelwisselsysteem is al 25 jaar DE oplossing. Ons systeem staat voor het snel, eenvoudig en veilig vervangen van messen als deze door veelvuldig gebruik minder gaan presteren. Afstellen van de messen is niet nodig en door het ingenieuze klemsysteem zetten de messen zichzelf vast.

TERSA - ORIGINELE "SWISS MADE" KWALITEIT

Tegenwoordig verschijnen veel namaakmessen op de markt. Zijn alle omkeermessen nu één pot nat? Absoluut niet! Alleen TERSA garandeert TERSA slijpkwaliteit en lange standtijd. Blijf scherp en kijk of u met echte TERSA messen werkt en loop geen risico!

 

TERSA - SUPERIEURE SLIJPKWALITEIT

Alleen de originele TERSA omkeermessen zijn één met het TERSA snelwisselsysteem. De kracht zit 'm onder meer in de harde toplaag, de superieure slijpkwaliteit en de perfecte pasvorm. Of u nu werkt met TERSA Chroomstaal, T1, HSS, M+, GOLD of Hardmetaal: er zit geen enkele zwakke broeder bij!

REHOMY - SPECIALIST IN SNELWISSELGEREEDSCHAPPEN

Al meer dan 20 jaar is Rehomy specialist in de houtbewerkingsbranche. Sinds 1985 is Rehomy exclusief distributeur voor alle TERSA systemen en messen in de Benelux. U kunt via deze website uw bestelling doorgeven. Heeft u vragen over TERSA? Neem dan contact met ons op!

De Tersa producten
Voordelen Tersa-systeem

Klik op hier voor de voordelen van het Tersa-systeem.

Kies de originele Tersa messen

TERSA is de uitvinder van het unieke snelwissel- systeem voor houtbewerkingmachines. Systeem en omkeermessen zijn één.

Met deze geteste en goedgekeurde combinatie speelt u altijd op safe. Continu superieure kwaliteit omkeermessen. Dát mag u verwachten als de originele SWISS MADE inscriptie op de messen staat.

Laat u niet beetnemen door de loze kreet 'Systeem Tersa' die sommige namaakmessen scanderen: dit is geen TERSA. Een gewaarschuwd vakman telt voor twee!

Namaak is minder veilig. Voor mens én machine. Lichamelijk letsel is al erg genoeg. Maar wat als een verkeerd mes amok maakt en de productie stil komt te liggen?

Downloads

 

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

In 2015 een jong gebruikte Weinig Unimat 500 aangekocht via Rehomy, deze machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig. De...