Zoek
0512-525090

Weinig schaafmachines

Sinds 1905 is het schaafmachinemerk Weinig niet meer weg te denken uit de houtbewerkingsindustrie. Het Duitse merk Weinig begon ooit met het maken van een simpele houtbewerkingsmachine, nu bestaat het assortiment van Weinig uit een zeer breed pakket aan verschillende Weinig schaafmachines van hoge kwaliteit.

De nr. 1 in schaafmachines

Met recht is Weinig de nummer 1 in schaafmachines wereldwijd. Dit komt vooral door de gebruikte moderne technologie. Daarnaast blinkt Weinig uit in een goede service. Van alle gangbare modellen is er een ruime voorraad aan onderdelen.

Specialist in gebruikte Weinig schaafmachines

Al meer dan 20 jaar is Rehomy gespecialiseerd in het inkopen en opknappen van jong gebruikte Weinig schaafmachines. Alle gangbare machines hebben wij al in ons assortiment gehad.

Grondig en goed

Weinig is een merk van Duitse herkomst. Dit maakt dat er heel goed nagedacht wordt over de technologie van alle Weinig schaafmachines.

Weinig wereldwijd

Weinig is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf, met vestigingen in Amerika, Japan en Engeland, maar Weinig is actief in nog veel meer landen.

Weinig schaafmachines

Weinig Powermat
Weinig Quattromat
Weinig Unimat
 

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

Hallo Erik, We hebben de Weinig Unimat 23EL met 8 assen van Rehomy gekocht.Machine ziet er super uit en ook zeer goed zeewaardig verpakt...