Zoek
0512-525090

Rehomy

Rehomy, specialist in houtbewerking

Rehomy is gespecialiseerd in professionele houtbewerkingsmachines. Het bedrijf (in 1960 opgericht) is uitgegroeid tot een begrip, zowel in Nederland als wereldwijd. Naast het leveren van jong gebruikte Weinig-machines en onderdelen importeert Rehomy diverse kwalitatieve houtbewerkingsmerken.

Schaven, zagen, verbindingen en schaafgereedschap

Dit zijn de productgroepen waarmee Rehomy haar klanten bedient. De merken die wij voeren: Weinig, TERSA, Hoffmann, Marunaka, RHINO, Allwin.

Onze klanten

Zowel in het binnenland als in het buitenland levert Rehomy BV vooral aan:

- Vloerindustrie 
- Timmerindustrie 
- Kozijnindustrie 
- Meubelindustrie 
- Lijstenmakers 
- Deurenindustrie 
- Houtzagerijen 
- Bouwbedrijven 
- Tuinhout / weg en waterbouw bedrijven

Groei in export

Rehomy behoorde in 2001 tot de laatste vijf genomineerden voor de Export Award, de prijs voor exportondernemingen die op onderscheidende wijze vorm en inhoud hebben gegeven aan het digitaal zakendoen bij exportactiviteiten. Het certificaat werd uitgereikt door de staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken. Rehomy exporteert al naar meer dan twintig landen wereldwijd.

Klanttevredenheid

Het belang van onze klanten is het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Onze klanten zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van onze houtbewerkingsmachines en aanverwante producten en zeer content met onze snelle leveringen, zodat hun productieproces snel hervat kan worden. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

We hebben nu al diverse keren Weinig spare parts van Rehomy betrokken. Iedere keer correct en snel, ze zijn hier erg goed in. Ik ben zeer...