Zoek
0512-525090

Kwaliteitsbeleid Rehomy BV

Rehomy BV is een handelsonderneming voor speciale houtbewerkingmachines en gereedschappen, alsook toebehoren. De machines worden ingekocht in heel Europa. Ze worden op voorraad geplaatst en daarna afgezet in de gehele wereld. Rehomy BV heeft ook de vertegenwoordiging van Tersa gereedschappen voor de Benelux en Hoffmann voor Nederland.

Op basis van een onderhoudscontract worden de machines periodiek onderhouden. Rehomy BV levert zijn diensten en producten aan professionele klanten, zoals houtbewerkingindustrie in binnen- en buitenland.

Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn gericht op het leveren van maatwerk en een snelle, efficiënte, maar vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze opdrachtgevers. Een intensieve en open communicatie, de garantie van hoogwaardige producten en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van onze kwaliteit.

Wij willen onze klanten behandelen zoals wij ook zelf graag behandeld willen worden. Ons ijkpunt is het belang van de klant. Hiermee wordt bedoeld: het leveren van producten en diensten op een zodanige manier en van een zodanige kwaliteit dat onze klanten ervaren dat wij hun belang als vertrekpunt hebben.

We hebben een gebruikte Rhino vierzijdige schaafmachine van Erik gekocht. Ze hebben deze voor ons naar Sri Lanka verscheept. We zijn super...