Zoek
0512-525090

RHINO tweezijdige schaafmachines

De RHINO 2-zijdige schaafmachines geven de mogelijkheid tot eenvoudig en betaalbaar schaven. Toepasbaar in onder andere de trappen- en grafkistenindustrie, maar ook daar waar brede houtdelen verwerkt moeten worden, tot zelfs 1320 mm breed.

Spike-systeem

De RHINO-machines maken gebruiken van het zogenoemde spike-systeem. Doordat de spikes circa 18 mm kunnen bewegen, kan het hout precies worden gericht. De spikes zorgen voor een perfecte doorvoer, ook als het hout ruw en gebogen is. Met een vlak chromen tafel als referentie garandeert dit systeem een optimale doorvoer van het hout.

Simpele en robuuste krachtpatser

De RHINO 2-zijdige schaafmachine is een supersterke en complete schaafmachine, standaard voorzien van digitale hoogteverstelling, cardan-aangedreven, en optioneel voorzien van het TERSA-snelwisselsysteem.

Gesynchroniseerd transmissiesysteem

De RHINO 2-zijdige schaafmachines bieden een precieze hoogteverstelling door een gepatenteerd gesynchroniseerd transmissiesysteem, dat de vier kolommen in hoogte verstelt. Een sterke cardanaandrijving garandeert een goede doorvoer.

Wrijvingsbestendige materiaaldoorvoer

De machines van RHINO zijn standaard voorzien van een verchroomde tafel. Deze zware chroombekleding garandeert een uitstekende slijt- en wrijvingsbestendige materiaaldoorvoer waarbij minimale slijtage optreedt. De RHINO 2-zijdige schaafmachines worden geleverd in de volgende schaafbreedtes:

  • 610 mm
  • 1000 mm
  • 1320 mm
Allereerst moet ik zeggen dat we erg blij zijn met de machine !! Dank je wel !!