Zoek
0512-525090

RHINO 2 zijdige schaafmachines

De RHINO 2-zijdige schaafmachines geven de mogelijkheid tot eenvoudig en betaalbaar schaven. Toepasbaar in o.a. trappen- en grafkistenindustrie, maar ook daar waar brede houtdelen verwerkt moeten worden, tot zelfs 1320 mm breed.

Kenmerken

De RHINO machines maken gebruiken van een zgn. SPIKE-systeem. Doordat de spikes ca. 18 mm kunnen bewegen, kan het hout precies worden gericht. De spikes zorgen voor een perfecte doorvoer, ook als het hout ruw en gebogen is. Met een vlak chromen tafel als referentie garandeert dit systeem een optimale doorvoer van het hout, en kan kort hout verwerken (tot 400 mm).

 Supersterke schaafmachines, standaard voorzien van digitale hoogteverstelling, cardan aangedreven, en voorzien van het TERSA snelwisselsysteem.

De RHINO 2-zijdige schaafmachines bieden een precieze hoogteverstelling door een gepatenteerd gesynchroniseerd transmissiesysteem, dat de vier kolommen in hoogte verstelt. Een sterke cardan-aandrijving garandeert een goede doorvoer.

De machines van RHINO zijn standaard voorzien van een verchroomde tafel. Deze zware chroombekleding garandeert een uitstekende slijt- en wrijvingsbestendige materiaaldoorvoer waarbij minimale slijtage optreedt. De RHINO 2-zijdige schaafmachines worden geleverd in de volgende schaafbreedtes :

  • 610
  • 1000
  • 1320 mm 

 

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

De Weinig Fortec schaafmachine loopt perfect ! Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf en jullie klantvriendelijkheid. Ik zal zeker weer...