Zoek
0512-525090

Service

DE REHOMY-SERVICE

Een van de belangrijkste pilaren onder ons bedrijf is het verlenen van service. Het belang van onze klanten is het uitgangspunt voor onze dienstverlening.

PERSOONLIJKE SERVICE

Omdat Rehomy met een klein, enthousiast en gedreven team werkt, zijn wij in staat om echte persoonlijke service te verlenen. De lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Ervaar het zelf!

VERZORGEN COMPLETE LEVERING

Of het nu gaat om klein gereedschap of machines van 20.000 kilo, wij verzorgen deze leveringen (ook in het buitenland) tot in de puntjes! Wij hebben al 20 jaar ervaring met wereldwijd leveren. We hebben de juiste connecties en ervaring om machines te laden, om containers te verpakken, vast te zetten en zeewaardig te exporteren naar ieder land in de wereld.

DIGITALE SHOWROOM

Rehomy is al vanaf het begin meegegaan met de ontwikkelingen op het gebied van internet. Onze websites bevatten alle benodigde informatie en doordat wij hoog inzetten op online gebruiksvriendelijkheid kunt u erg eenvoudig vinden wat u zoekt!

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

De Weinig die wij bij u gekocht hadden draait nu op volle toeren in onze fabriek in Suriname.Wij zijn erg tevreden met de geleverde machine...