Zoek
0512-525090

Tersa profiel beitelblokken

Tersa profiel beitelblokken: de ideale combinatie van veiligheid en gemak!

Tersa profiel beitelblokken zijn populair om de veilige en gemakkelijke manier van werken. Snel een radius aan het hout schaven is net zo eenvoudig als recht schaven. Binnen enkele seconden zet u de messen op het Tersa profiel beitelblok in de gewenste stand.

Tersa profiel beitelblokken zorgen door het gebruiksgemak en de snelheid waarmee gewerkt kan worden voor een enorme tijdwinst. Bovendien is uw veiligheid gegarandeerd door het automatische Tersa opspansysteem, dat voorkomt dat het mes uit het blok kan vliegen. Hiermee zijn ongevallen door niet goed vastgezette messen voorgoed verleden tijd!

De Tersa profiel beitelblokken zorgen naast de verhoogde veiligheid ook voor aanzienlijk minder geluid. Vervang oude onderdelen in uw machines door onderdelen van Tersa, en uw machines voldoen nog jarenlang aan de nieuwe FARBO regeling! U bestelt Tersa onderdelen online, snel en gemakkelijk.

Kenmerken

Profielmessen en Tersa omkeermessen in hetzelfde beitelblok.
Leverbaar met radiusmessen radius 3, radius 5, afschuin 3 x 45 en afschuin 5 x 45.

Meer informatie over Tersa profiel beitelblokken

Bent u geïnteresseerd in de Tersa profiel beitelblokken of andere Tersa snelwisselgereedschappen? Neem dan vrijblijvend contact op met Rehomy BV op telefoonnummer: 0512-519465 of via onderstaand contactformulier.

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

We zijn zeer tevreden met de Rhino 800 XL schaafmachine. Rehomy heeft de machine goed geïnstalleerd en heeft een zeer service gerichte...