Zoek
0512-525090

Voordelen

Zakendoen met Rehomy BV biedt u een aantal directe voordelen!

Ruim 50 jaar ervaring

Al sinds 1960 is Rehomy niet meer weg te denken uit de nationale en internationale houtbewerkingsbranche. Deze ruim 50 jaar ervaring zit in onze producten, werkwijze en dienstverlening.

Oog voor kwaliteit

Rehomy werkt uitsluitend met kwaliteitsmerken, zoals het snelwisselsysteem van TERSA, de zeer betrouwbare Weinig-schaafmachines en nog veel meer.

Online showroom

Rehomy is al vanaf het begin meegegaan met de ontwikkelingen op het gebied van internet. Onze websites bevatten alle benodigde informatie en u kunt erg eenvoudig vinden wat u zoekt!

Persoonlijk advies

Wij hechten waarde aan tevreden klanten. Het belang van onze klanten is het uitgangspunt voor onze dienstverlening. En dat merkt u direct!

Nieuw, gebruikt, nationaal en internationaal

Naast compleet nieuwe machines leveren wij ook zeer goede gebruikte machines. Dit doen we in en vanuit Nederland, maar we transporteren (in eigen beheer) ook over de hele wereld. In één keer geregeld!

Expertise en opleidingen

Ons gedreven team put niet alleen uit ruim 50 jaar ervaring… we worden ook continu opgeleid en getraind door de fabrikanten voor wie we werken.

Flexibele werkwijze

Omdat we werken vanuit een klein en gedreven team, kunnen we snel schakelen om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing. Probeert u het eens!

Genomineerd voor de Export Award

Rehomy is genomineerd voor de Export Award, de prijs voor exportondernemingen. Met genoegen hebben we het certificaat van de staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken in ontvangst genomen! Wij exporteren wereldwijd!

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

We resently purchased a Weinig Cube. We found Erik and his team to be most honest and reliable and recieved the machinery just as specified...