Zoek
0512-525090

Voordelen Tersa systeem

Tersa gereedschap introductie

  • Superieure Zwitserse slijpkwaliteit
  • Het innovatieve snelwisselsysteem
  • Uitsluitend Originele TERSA SWISS MADE
  • Elke houtsoort z'n eigen mes
  • Zes sterke broeders voor het TERSA snelwisselsysteem
  • Onovertroffen in veiligheid
  • TERSA: voor iedere houtbewerkingsmachine

 

 

 

 

TERSA OMKEERMESSEN: SUPERIEURE ZWITSERSE SLIJPKWALITEIT

TersaUurwerken, kaas, chocolade, zakmessen? komt 't uit Zwitserland dan ben je verzekerd van topkwaliteit. Met de omkeermessen van TERSA is dat niet anders. TERSA is de uitvinder van het snelwisselsysteem voor houtbewerkinggereedschappen en synoniem voor constant superieure slijpkwaliteit. Voor minder doen we het niet.

Tersa

TERSA: HET INNOVATIEVE SNELWISSELSYSTEEM

TersaTERSA ER ZIT SYSTEEM IN ONZE MESSEN

Het TERSA snelwisselsysteem is al 25 jaar het ei van Columbus. Ons systeem staat voor het snel, eenvoudig en veilig vervangen van beitelmessen als deze door veelvuldig gebruik minder gaan presteren. Afstellen van de messen is niet nodig en door het ingenieuze wig-klemsysteem zetten de messen zichzelf vast. Een kind kan de was doen.

Tersa snelwisselsysteem

TERSA KWALITEITSGARANTIE: UITSLUITEND ORIGINELE TERSA SWISS MADE

Tegenwoordig verschijnen er links en rechts (naamloze!) namaakmessen op de markt. Zijn alle omkeermessen nu één pot nat? Absoluut niet! Alleen TERSA garandeert TERSA slijpkwaliteit en lange standtijd. Blijf scherp en kijk of je met echte TERSA messen werkt. Je herkent ze aan de originele TERSA SWISS MADE inscriptie.

TERSA MESSEN VOOR IEDERE HOUTSOORT

TERSA elke houtsoort z'n eigen mes

TERSA OMKEERMESSEN: SUPERIEURE SLIJPKWALITEIT
CR: toplaag van gehard staal; geschikt voor zachte houtsoorten.
T1: versterkt chroomstalen omkeermes met M+ snijhoek en langere standtijd; voor zachte en normale houtsoorten.
HSS: gehard staal; geschikt voor harsachtig hout met open celstructuur
M+: HSS-mes met 8% kobalt en 55° snijhoek dus beter bestand tegen slijtage; geschikt voor hard hout met dichte celstructuur.
GOLD: M+ structuur met Titanium Nitride coating; geschikt voor tropische houtsoorten van gemiddelde hardheid.
HW: hardmetalen mes, bijzonder slijtvast; geschikt voor zeer harde en samengestelde houtsoorten: hét mes voor een hoog rendement.

Alleen de originele TERSA omkeermessen zijn één met het TERSA snelwisselsysteem. De kracht zit 'm onder meer in de harde toplaag, de superieure slijpkwaliteit en de perfecte pasvorm. Of je nu werkt met TERSA CR, T1, HSS, M+, GOLD of HW: er zit geen enkele zwakke broeder bij!

TERSA: DE VEILIGSTE MESSEN VOOR HOUTBEWERKING

 

De kracht van houtbewerkingmachines is niet kinderachtig. Beitelblokken draaien razendsnel. Omkeermessen zijn vlijmscherp. Bedenk hierbij dat houtbewerking mensenwerk is en je begrijpt waarom TERSA je veiligheid uiterst serieus neemt: het aantal veiligheidsklachten in 25 jaar is nul komma nul. En da's heel wat waard!

TERSA MESSEN VOOR IEDERE HOUTBEWERKINGSMACHINE

NOG MEER ++++++

TERSA is de enige leverancier met een complete range messen voor alle voorkomende houtsoorten. Ook zijn we de leverancier van de gereedschaphouders: de beitelblokken en beitelassen.

We hebben gereedschaphouders voor elke schaafmachine, ongeacht de leeftijd.

Bij TERSA zijn alle messen dagelijks uit voorraad leverbaar. Via het online bestelformulier heb je je bestellingen snel in huis.

TERSA blijft haar producten verder optimaliseren. Via je TERSA-dealer blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Zomaar 'n paar plussen die je van ons mag verwachten?

TERSA verkoopt geen onzin. TERSA verkoopt Zwitserse kwaliteit: je enige garantie voor het unieke snelwisselsysteem en de beste omkeermessen ter wereld. Alleen als de originele messen in de originele beitelblokken zijn geplaatst ben je zeker van optimale veiligheid en topprestaties. Niet voor niets werken professionals al 25 jaar het liefst met TERSA. Want Zwitserse kwaliteit verloochent zich nooit!

 Tersa messen bestellen

Rehomy is een goede leverancier voor Weinig onderdelen. Ze bieden wereldwijde verscheping aan. We hebben de bestelde onderdelen correct en...