Sawyer Horizontal Bandsaws logo

Sawyer - Professionele bandzaagmachine

Professionele bandzaagmachine

De nieuwe generatie bandzaagmachines

Wanneer u een kwalitatief hoogwaardige horizontale bandzaagmachine zoekt, dan zit u met de Sawyer horizontale bandzaagmachines van Rhino gegarandeerd goed! De bandzaagmachines van Rhino worden niet voor niets wereldwijd verkocht. Alle machines voldoen aan alle geldende kwaliteitseisen.

Meer over Sawyer

Sawyer - XL Single Head Series

Horizontale lamellen zaag

Met de Sawyer zaagmachine van Rhino maakt u het zagen van hout eenvoudiger dan ooit. Deze bandzaagmachine maakt zelfs het zagen van eiken lamellen met een dikte van 2 mm, of het op maat maken van muurplaten een eenvoudige klus. Ook wanneer u een houten balk wilt verwerken naar latten die variëren in zowel breedte als dikte, klaart u met deze machine de klus in een handomdraai.

BESCHIKBARE MODELLEN BANDZAAGMACHINES

Sawyer BR-300 Universal Series vrijstaand

BR-300 Universal series

De horizontale schuinverstelbare bandzaag.

Bekijk de machines

Sawyer 400XL - XL Single Head Series

XL SINGLE HEAD SERIES

De XL series dunne lamellen zaag met grotere zaagwielen en standaard frequentieregelaar voor het controleren van de zaagsnelheid.

Bekijk de machines

Sawyer-XL Multiple Head Series

XL MULTIPLE HEAD SERIES

Dunne lamellen bandzaag met meerdere koppen om 3 of 4 lamellen in 1x te kunnen zagen.

Bekijk de machines

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We stellen bij interesse graag vrijblijvend een offerte voor u op. Ook wanneer u meer informatie wenst, neemt u simpelweg contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u graag te woord.

Contact

Sawyer - Bandzaagmachine voor diverse doeleinden

Bandzaagmachine voor diverse doeleinden

Onze horizontale bandzaagmachines zijn geschikt voor een groot aantal houtbewerkingsdoeleinden. Zo is de horizontale bandzaagmachine bij uitstek geschikt voor de productie van toplaaglamellen voor de vloerindustrie.

Voordelen bandzaagmachine:

  • In één beweging zaagt u houten balken in verschillende diktes en breedtes
  • U zaagt eenvoudig Zweeds rabat dankzij de in schuinte verstelbare BR-300
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Razendsnel af te stellen
  • Leverbaar in meerdere uitvoeringen
Sawyer Bandzag - Lamella thickness from 2 mm

Lamel dikte van 2 mm

De nieuwste generatie Rhino Sawyer bandzaagmachines biedt dankzij het flexibele ontwerp verbluffende prestaties. Dit is met name te danken aan de dunne sneden die de machine zet. Daarnaast doet het er niet toe welke houtsoort u zaagt. Zelfs niet of het om nat of droog hout gaat. De Rhino Sawyer-machines kunnen het allemaal. Nieuw of gebruikt: deze bandzaagmachine is altijd een goede investering.

Advies nodig over een machine?

Bij Rehomy hebben we altijd diverse modellen op voorraad. Weet u niet precies welke machine u nodig heeft en wilt u graag advies inwinnen?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de machines en zijn getraind om deze te bedienen. Zij kunnen u uitstekend helpen bij het maken van uw keuze.

Advies nodig? Neem contact op

Sawyer 400XL - XL Single Head Series