Tweezijdige- of vierzijdige schaafmachines

Sawyer Extend Light - Brede tweezijdige schaafmachines

Extend Light - Brede tweezijdige schaafmachines

BREDE TWEEZIJDIGE SCHAAFMACHINES

De tweezijdige schaafmachines van Rhino maken eenvoudig en betaalbaar schaven van brede delen mogelijk. Deze machines wordt onder andere toegepast in de trappen- en grafkistenindustrie, maar met deze 2 zijdige schaafmachine kunt u overal uit de voeten waar brede houtdelen verwerkt moeten worden. Tot zelfs 1320 mm breed kan de tweezijdige schaafmachine van Rhino prima uit de voeten.

Lees meer

Rhino 800XL - Vierzijdige schaafmachine - Extra breed schaven

 

Rhino moulders - Vierzijdige schaafmachines

VIERZIJDIGE SCHAAFMACHINES

Op zoek naar een vierzijdige schaafmachine met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Het Taiwanese merk Rhino biedt alles wat u nodig heeft. Een prachtig alternatief voor de duurdere varianten.

Lees meer

AANBOD NIEUWE SCHAAFMACHINES

Rhino brede tweezijdige schaafmachines

Extend Light - DOUBLE SIDED PLANING MACHINES

Rhino brede tweezijdige schaafmachines

De tweezijdige schaafmachines van Rhino maken schaafwerk eenvoudig. De machines van dit betaalbare merk zijn onder andere toepasbaar in de trappen- en grafkistenindustrie, maar ook daar waar brede houtdelen verwerkt moeten worden. Tot een breedte van 1320 mm zijn de schaafmachines van Rhino een uitstekende keuze.

Lees meer
Rhino vierzijdige schaafmachines

Rhino zaag en schaafmachines

Rhino vierzijdige schaafmachines

Op zoek naar een vierzijdige schaafmachine met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Het Taiwanese merk Rhino biedt alles wat u nodig heeft. Een prachtig alternatief voor de duurdere varianten.

Bekijk de 800 XL Series, de vierzijdige schaafmachines van Rhino.

Meer over Rhino

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

Onze medewerkers staan klaar om jou te informeren over onze producten. Voor een vrijblijvende offerte neem je eenvoudig contact met ons op.

Contact opnemen
Rehomy | Rex Brede vierzijdige schaafmachine

Rex brede schaafmachine

Met een schaafbreedte van 310 tot 2000 mm, de groot uitgevoerde en tweezijdige gelagerde aanvoerrollen en het bereik van de maximale schaafhoogte maken de schaafmachines van Rex tot een buitengewoon universeel inzetbare machine.

Lees meer

AANBOD GEBRUIKTE SCHAAFMACHINES

Rehomy-Weinig-schaafmachine-specialist

Een tweedehands schaafmachine aanschaffen? Dat kan ook! En kwaliteit is gewaarborgd. Naast tweedehands schaafmachines van het merk Rhino beschikt Rehomy BV ook over een uitgebreide collectie aan gebruikte schaafbanken van het hoog aangeschreven merk Weinig.

Onze schaafmachines zijn volledig gecontroleerd en getest en we leveren zonder problemen over de gehele wereld! We hebben al meer dan 140 internationale tevreden klanten die onze gebruikte Weinig schaafmachines actief inzetten.

Weinig jong gebruikte schaafmachine

Gebruikte schaafmachines van Weinig

Robuust en onverwoestbaar: dat zijn de schaafmachines van Weinig. Dankzij het gebruik van moderne technologieën voelen ook deze gebruikte modellen als nieuw aan. Rehomy BV is uw specialist bij de inkoop en revisie van gebruikte schaafmachines van Weinig.

Voor kwalitatief uitstekende Weinig, Unimat of Powermat schaafmachines of een schaafbank bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer het om onderdelen gaat. Wij zorgen dat uw machinepark wordt uitgerust met de juiste machines die uw productieproces ondersteunen, het werk gemakkelijker, nauwkeurige én veiliger maken.

Lees meer
Rhino tweezijdige schaafmachines

Schaafmachine aanschaffen? Zowel nieuw als tweedehands

Wanneer het aankomt op machines en gereedschappen voor de houtindustrie is Rehomy BV al ruim zestig jaar de specialist bij uitstek. We combineren ons ruime aanbod van nieuwe schaafmachines met een groot aantal tweedehands schaafmachines.

Modellen van hoog aangeschreven merken als Weinig en Rhino hebben we altijd op voorraad. Rehomy BV levert diensten en producten aan klanten in de houtbewerkingsindustrie in zowel binnen- als buitenland.

"We zijn erg blij met de manier waarop de hele transactie werd behandeld door Erik en het Rehomy team van start tot finish."

We kochten 2 Weinig schaafmachines, 1 Weinig Rondamat slijpmachine en 1 Opticontrol unit die door Rehomy zijn geïnstalleerd en goed werkt. We zijn erg blij met de manier waarop de hele transactie werd behandeld door Erik en het Rehomy team van start tot finish. De aandacht voor detail en professionaliteit was ongeëvenaard en ik zou Rehomy aanraden aan iedereen die op zoek is naar gebruikte machines. Een speciale dank ook aan Oege voor zijn hulp bij de installatie en inbedrijfstelling hier in Chichester.

Bob Tee, Timber Director

Covers Timber, Verenigd Koningrijk

"Machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig."

In 2015 een jong gebruikte Weinig Unimat 500 aangekocht via Rehomy, deze machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig. De combinatie van de degelijkheid van een Weinig en de technische kennis met de juiste service van Rehomy werkt voor ons al jaren naar volle tevredenheid.

Winfried

De Eekhorn Dutch furniture, Zwaagdijk-oost

SERVICE

De Rehomy-service

Een van de belangrijkste pilaren onder ons bedrijf is het verlenen van service. Het belang van onze klanten is het uitgangspunt voor onze dienstverlening.

Persoonlijke service

Omdat Rehomy met een klein, enthousiast en gedreven team werkt, zijn wij in staat om echte persoonlijke service te verlenen. De lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Ervaar het zelf!

Verzorgen complete levering

Of het nu gaat om klein gereedschap of machines van 20.000 kilo, wij verzorgen deze leveringen (ook in het buitenland) tot in de puntjes! Wij hebben al 25 jaar ervaring met wereldwijd leveren. We hebben de juiste connecties en ervaring om machines te laden, om containers te verpakken, vast te zetten en zeewaardig te exporteren naar ieder land in de wereld.

Rehomy dienstverlening

Rehomy levert dienstverlening van niveau

Misschien heeft u onlangs zelf een houtbewerkingsmachine bij Rehomy gekocht. Ook na de aankoop kunt u gebruik maken van de service van ons team.  Zo bent u met een onderhoudscontract verzekerd van een periodieke controle van uw machines. Dit zorgt ervoor dat uw machines altijd in goede staat blijven. Wel zo fijn, wanneer u elke dag houtbewerkingsmachines gebruikt.

Meer over Rehomy