TERSA snelwisselsysteem logo

TERSA Snelwisselgereedschappen

TERSA zorgt ervoor dat u eenvoudig, snel en makkelijk de messen in uw schaafmachine kunt vervangen of afstellen. U werkt bovendien veiliger door het ingenieuze wisselsysteem. Nieuwe messen klemmen zich dankzij het klemsysteem zelf vast. Rehomy BV beschikt over een ruim assortiment snelwisselsystemen van dit betrouwbare Zwitserse merk. TERSA bestellen doet u snel en eenvoudig via onze webwinkel.

Tersa snelwisselgereedschap

Originele Zwitserse TERSA wisselmessen

Wanneer het op de wisselmessen van TERSA aankomt, is er nogal wat namaak in omloop. Het is echter zo dat enkel de Original Swiss Made TERSA wisselmessen van échte Zwitserse kwaliteit zijn. U herkent deze producten aan de opdruk ‘Swiss Made’. We raden u aan hier goed op te letten wanneer u schaafmessen van TERSA aanschaft. Want ook ú wilt de kwaliteit en veiligheid van TERSA. Dit merk garandeert bovendien een superieure slijpkwaliteit. Dankzij de harde toplaag en perfecte pasvorm is slijtage beperkt tot het minimum.

Lees meer

TERSA staat voor precisie en gebruiksgemak

Bij het snelwisselgereedschap van TERSA draait het om veiligheid, precisie en gebruikersgemak. Deze Zwitserse wisselmessen zijn een absolute meerwaarde wanneer u op regelmatige basis een schaafmachine ter hand neemt. Bovendien bevestigt u de omkeermessen eenvoudig in de TERSA beitelblokken en –assen die u in uw schaafmachine monteert.

Tersa snelwisselgereedschap - beitelassen

Beitelassen van TERSA

De TERSA beitelassen maken het ombouwen van iedere machine een eenvoudige klus. Het maakt daarbij niet uit of u gebruik maakt van een nieuwe of gebruikte variant. Ook het model en de leeftijd van uw schaafmachine doen niet ter zaken.

Lees meer

Tersa-the-original-that-always-fits-logo

TERSA snelwisselgereedschap

Beitelblokken van TERSA

TERSA levert beitelblokken met een snelwisselsysteem in verschillende diameters. U werkt extra veilig en makkelijk dankzij de beitelblokken met profiel. U krijgt binnen de kortste keren handigheid in het plaatsen van de messen op het beitelblok en het afstellen van de juiste stand. Het automatische opspansysteem voorkomt daarbij dat het mes uit het blok schiet.

Met dit snelwisselgereedschap van TERSA schaaft u niet alleen nauwkeurig en eenvoudig een perfecte radius aan het hout; u werkt ook zeer veilig.

Lees meer

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend verder te informeren over onze producten. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u eenvoudig contact met ons op. De specialisten van Rehomy BV staan voor u klaar.

Contact opnemen