Hoffmann houtverbindingen

Hoffmann wiggen hoekverbindingen

Hoffmann wiggen

Een wig zorgt voor de verbinding tussen twee houtdelen. Bij Rehomy bent u sinds jaar en dag aan het juiste adres voor Hoffmann wigvreesmachines, verstekzaagmachines en wiggen van topkwaliteit. Hoffmann maakt gepatenteerde wiggen van kunststof die zorgen voor een onverwoestbare hoekverbinding. De gleuven waar deze wiggen perfect in passen freest u bovendien eenvoudig met Hoffmann wigfreesmachines. De wiggen zijn bovendien verkrijgbaar in een diversiteit aan afmetingen.

Bekijk de wiggen

Verschillende doeleinden

De wiggen van Hoffmann zijn geschikt voor een groot aantal doeleinden. U kunt hierbij denken aan het bewerken van een foto- of kroonlijst. Ook wanneer u aan de slag wilt met het maken van een tafel of kozijn, kunt u niet zonder deze wiggen. Rehomy BV heeft een breed assortiment Hoffmann wiggen op voorraad.

Hoffman wigfrees machines

Hoffmann wigfrees machines

De machines van Hoffmann komen zowel in pneumatische als handbediende varianten. Al deze modellen zijn verkrijgbaar als staand- en tafelmodel. Bij Rehomy BV bieden we volgende Hoffmann machines aan:

Meer lezen
Hoffmann - Dubbele verstekzaag

Hoffmann verstekzaagmachines

Er zijn klussen waarbij het noodzakelijk is om een verstekzaagmachine te gebruiken. Bij Rehomy bieden we twee verstekzaagmachines van het merk Hoffmann. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassingen van deze Hoffmann machines. Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact met ons op.

Lees meer

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

"*" geeft vereiste velden aan