DE INNOVATIEVE REX MACHINE

Deze REX vierzijdige schaafmachine is zeer innovatief en makkelijk om te gebruiken. Zo beschikt het over een vaste tafel en een verstelbare bovenbouw met een 4 kolommen geleiding. In totaal heeft REX ruim 1000 machines met een vaste tafel geproduceerd. Deze bevatten allemaal een vaste tafelhoogte.

Daarnaast hebben de machines zeer korte steltijden door centrale elektronische verstellingen. Een korte steltijd houdt in dat er weinig tijd nodig is om een machine in te stellen. Daardoor kunt u met deze Rex machine snel aan de slag. In ons assortiment heeft u de keuze tussen nieuwe 4 zijdige schaafmachines en gebruikte schaafmachines.

AUTOMATISCH OMSTELWERK

Voor de aanvoer gebruikt deze machine grote aanvoerrollen met cardan aandrijving. Het voordeel van een cardan aandrijving is de lange levensduur. Gedeeltes vinden van het omstelwerk vinden in deze vierzijdige schaafmachine automatisch plaats. Zo worden de aanvoerheden, het bovendruksysteem, zijdruksysteem en het optionele fasesysteem automatisch meeversteld.

Rex | Brede vierzijdige schaafmachine - tot 2000mm breed

PERFECTE AANVOER

Deze 4 zijdige schaafmachine bevat een schaafbreedte van 310 tot 2000 mm. Ook heeft het grote en tweezijdig gelagerde aanvoerrollen. Daardoor is deze machine voor diverse doeleinden te gebruiken. Zelfs de aanvoer van nat en bevroren hout is geen probleem. Ook de zelfstandige uitvoer van het geschaafde hout vindt op perfecte wijze plaats. De vier aangedreven uittrekwalsen zorgen namelijk voor een zelfstandige uitvoer en een perfecte houtbewerking. Deze machine bewerkt onder andere zwaar bouwhout en fabriceert geschaafde latten, vloerdelen en afdekhout voor buitenwanden.

LAGE ONDERHOUDSKOSTEN

REX schaafmachines zijn populair in verschillende sectoren. Zo stellen veel klanten de lage onderhoudskosten erg op prijs. De lage kosten schelen namelijk enorm wanneer capaciteit en een korte steltijd een belangrijke rol spelen binnen een bedrijf. Bij kleine orders kan de REX machine bijvoorbeeld zeer snel worden omgesteld. In feite neemt deze ‘positioneringsbesturing’ slechts enkele seconden in beslag. Daardoor blijven ook kleine orders altijd rendabel.

Vraag een offerte aan voor de REX schaafmachine

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de REX schaafmachine. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen
Rehomy | Rex Brede vierzijdige schaafmachine

IN ELKE UITVOERING LEVERBAAR

Deze schaafmachines zijn ontwikkeld volgens het zogeheten ‘bouwkasten principe’. Dit betekent dat elk onderdeel nauwkeurig is gecoördineerd. Dankzij dit principe zijn de REX vierzijdige schaafmachines in vrijwel elke uitvoering leverbaar.  Ook onze andere schaafmachines staan bij houtbewerkingsbedrijven bekend om hun hoge kwaliteit.

Rhino 800XL vierzijdige schaafmachine

WE HEBBEN OOK NIEUWE SCHAAFMACHINES VAN RHINO

Zoekt u een kwalitatieve schaafmachine met een aantrekkelijke prijs? RHINO is een zeer goed alternatief voor de vaak dure machines.

Bekijk de Rhino