Extend Light - DOUBLE SIDED PLANING MACHINES

Extend Light - tweezijdige schaafmachine

Tweezijdige schaafmachine aanschaffen?

De tweezijdige schaafmachines van Rhino maken eenvoudig en betaalbaar schaven van brede delen mogelijk. Deze machines wordt onder andere toegepast in de trappen- en grafkistenindustrie, maar met deze 2 zijdige schaafmachine kunt u overal uit de voeten waar brede houtdelen verwerkt moeten worden. Tot zelfs 1320 mm breed kan de tweezijdige schaafmachine van Rhino prima uit de voeten.

Extend light - Tweezijdige schaafmachine
Extend Light Tweezijdige schaafmachine
Rhino Extend Light - gesynchroniseerd transmissiesysteem
Rhino-Extend-Light-dubbelzijdige-schaafmachine-voorzijde
Rhino brede tweezijdige schaafmachines
Rhino - Zaagmachine of schaafmachine

Sawyer - Made in Taiwan

Specificaties

Onder 18.5 KW
Boven 22.0 KW
Doorvoer traploos 5 KW
Max. werkbreedte 610 mm
Max. werkhoogte 200 mm
Min. werkhoogte 10 mm
Min. houtlengte 400 mm
Gewicht 4.500 kg
Brochure-Extend-light

Download de brochure

Download

Rhino Extend Light - Tweezijdige schaafmachine

Simpele en robuuste krachtpatser

Deze supersterke en complete schaafmachine is standaard voorzien van een digitale hoogteverstelling. Daarnaast is deze machine cardanaangedreven. Deze tweezijdige schaafmachine is te koop bij Rehomy BV.

Rhino Extend Light - gesynchroniseerd transmissiesysteem

Sterk doorvoersysteem

De Rhino tweezijdige schaafmachines bieden een precieze hoogteverstelling door een unieke systeem dat de vier kolommen in hoogte verstelt. De sterke cardanaandrijving garandeert een goede doorvoer.

Rhino - Zaagmachine of schaafmachine

Unieke spike doorvoer systeem

De schaafmachines van Rhino maken gebruik van een uniek Spike-systeem om een goede doorvoer te garanderen. Deze spikes zijn zo gemonteerd dat ze circa 18 mm bewegingsruimte hebben. Op die manier kan het hout heel precies worden gericht. Zelfs wanneer het hout ruw en gebogen is, zorgen deze spikes voor een perfecte doorvoer. Met de vlak chromen tafel als referentie zult u nooit meer problemen ervaren bij de doorvoer van hout. Een ander voordeel is de mogelijkheid tot het verwerken van kort hout tot wel 400 mm.

Variabele schaafbreedte

De tweezijdige schaafmachine kan worden geleverd met een schaafbreedte van 400, 610, 810, 1000 of 1320 mm.

Wrijvingsbestendige materiaaldoorvoer

Rhino machines zijn zonder uitzondering uitgevoerd met verchroomde tafel. Dankzij deze zware bekleding bent u gegarandeerd van een uitstekende slijt- en wrijvingsbestendige materiaaldoorvoer. Hierdoor treedt slechts minimale slijtage op. Daarnaast is het mogelijk om deze tweezijdige schaafmachines zeer precies in hoogte te verstellen dankzij het gepatenteerde gesynchroniseerde transmissiesysteem welke in vier kolommen de hoogte kan verstellen. Deze specificaties gecombineerd met de sterke cardanaandrijving maken deze 2 zijdige schaafmachine tot een perfecte koop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Extend Light Tweezijdige schaafmachine

Rhino vierzijdige schaafmachines

We hebben ook vierzijdige schaafmachines

Naast de tweezijdige schaafmachines van Rhino hebben we ook de vierzijdige variant in ons assortiment. De Rhino 800XL is het grote broertje van de tweezijdige schaafmachine, en kenmerkt zich door het ultieme gebruiksgemak.

Wilt u meer informatie over de Rhino 800XL of wilt u meer informatie ontvangen over de tweezijdige zaagmachine van Rhino? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn deskundig en staan graag voor u klaar om u te adviseren over deze en andere houtbewerkingsmachines.

Contact opnemen
Rhino brede tweezijdige schaafmachines
Extend light - Tweezijdige schaafmachine
Rhino Extend Light - gesynchroniseerd transmissiesysteem
Rhino - Zaagmachine of schaafmachine