Rehomy - Hobelmaschinen

Rehomy BV levert al meer dan 55 jaar houtschaafmachines van hoge kwaliteit

Rehomy BV staat al decennialang garant voor het leveren van houtschaafmachines van zeer hoge kwaliteit. U kunt bij ons altijd terecht voor een passende oplossing wanneer het op houtbewerking aankomt.

Ons familiebedrijf opende in 1960 de deuren als Bosgraaf Houtbewerkingsmachines. Dit werd later Rehomy BV. Onder de bezielende leiding van directeur Piet Bosgraaf groeide Rehomy uit tot een organisatie met een wereldwijde afzet. Eind jaren ’90 droeg Piet het stokje over aan zijn zoon Erik Bosgraaf.

Specialist in vierzijdige schaafmachines

Wij zijn erg trots op onze specialistische kennis en onze internationale marktpositie. Wij leveren houtbewerkingsmachines en -onderdelen in binnen- en buitenland. Rehomy startte in de jaren ’60 met het importeren van het Duitse merk Panhans. Een merk dat binnen enkele jaren uitgroeide tot een gevestigde naam in Nederland.

Ook het Zwitserse snelwisselgereedschap van Tersa kreeg snel voet aan de grond in Nederland. Rehomy importeert dit product al sinds de jaren ’80 en is exclusief TERSA-importeur voor de Benelux.  Onze kracht zit in onze kennis en know-how op het gebied houtbewerking en toepassingen van de machines die wij leveren. Hiermee onderscheiden we ons inmiddels ruim 25 jaar op een succesvolle manier in de markt.

Rehomy als grensverleggende onderneming

In 2001 werd Rehomy genomineerd voor een Export Award. Deze prijs wordt toegekend toe aan ondernemingen die zich positief onderscheiden wanneer het aankomt op digitaal zakendoen rondom exportactiviteiten. Onze medewerkers zijn bijzonder innovatief. Dat uit zich onder andere in het demonstreren van de machines via het internet. Zo ervaren klanten van over de hele wereld de werking van de motoren en spillen, en zien ze direct dat de machines in perfecte staat zijn.

Tijdens de introductie van de Euro in 2000 wonnen we zelfs de ‘Euro Trofee’. Hier bevestigden we onze reputatie als grensverleggende onderneming. Erik Bosgraaf en zijn team gingen op innovatieve en efficiënte wijze om met de invoering van deze nieuwe munt. En onlangs deden we dat weer, toen de Bitcoin officieel betaalmiddel werd maakten we het voor onze klanten mogelijk om met de Bitcoin te betalen.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over onze machines of gereedschappen?
Of heeft u een gebruikte Weinig machine te koop? Neem dan snel even contact op.

Contact opnemen

INNOVATIEVE MEDEWERKERS

De medewerkers van Rehomy in Drachten zijn zeer innovatief. Zo demonstreren ze hun machines graag real time via het internet. Klanten overal ter wereld kunnen op die manier alvast de goede werking van de motoren en spillen ervaren. Ook ziet de klant meteen dat de machines in perfecte toestand zijn. Ze maken bijvoorbeeld kennis met de Hoffmann versterkzaagmachines en de Minax doorvoerwalsen. Deze staan bij houtbewerkingsbedrijven bekend om hun hoge kwaliteit.

Rehomy - Specialist in schaaf- en zagamachines

WE LEVEREN WERELDWIJD

Wereldwijde levering, totaal ontzorgd
Of het nu gaat om een bedrijf uit Jamaica, Nieuw-Zeeland of Roemenië: wij draaien onze hand niet om voor een internationale levering. Vanuit onze Nederlandse locatie verzenden we schaaf- en zaagmachines over de hele wereld.

Getest en gecontroleerd op goede werking

U krijgt van ons de garantie dat iedere machine die we exporteren in uitstekende staat verkeerd en direct ingezet kan worden op de werkvloer. Gebruikte machines worden zorgvuldig gereviseerd en uitvoerig getest.

"We hebben de bestelde onderdelen correct en op tijd ontvangen."

Rehomy is een goede leverancier voor Weinig onderdelen. Ze bieden wereldwijde verscheping aan. We hebben de bestelde onderdelen correct en op tijd ontvangen. Hartelijke groet uit Nieuw-Zeeland, David.

David Watson

"Machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig."

In 2015 een jong gebruikte Weinig Unimat 500 aangekocht via Rehomy, deze machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig. De combinatie van de degelijkheid van een Weinig en de technische kennis met de juiste service van Rehomy werkt voor ons al jaren naar volle tevredenheid.

Winfried

De Eekhorn Dutch furniture, Zwaagdijk-oost

"We zijn erg blij met de manier waarop de hele transactie werd behandeld door Erik en het Rehomy team van start tot finish."

We kochten 2 Weinig schaafmachines, 1 Weinig Rondamat slijpmachine en 1 Opticontrol unit die door Rehomy zijn geïnstalleerd en goed werkt. We zijn erg blij met de manier waarop de hele transactie werd behandeld door Erik en het Rehomy team van start tot finish. De aandacht voor detail en professionaliteit was ongeëvenaard en ik zou Rehomy aanraden aan iedereen die op zoek is naar gebruikte machines. Een speciale dank ook aan Oege voor zijn hulp bij de installatie en inbedrijfstelling hier in Chichester.

Bob Tee, Timber Director

Covers Timber, Verenigd Koningrijk

"We zijn erg blij met de manier waarop alles is verlopen."

Hoi Erik, we kochten een gebruikte Weinig Cube van jouw. We zijn erg blij met de manier waarop alles is verlopen en zullen niet aarzelen om Rehomy aan anderen aan te bevelen.

Chris en Karen

C.G. Baker Joinery LTD, Rochester, Verenigd Koningkrijk