Rehomy Houtbewerkingsmachines

Houtbewerkingsmachines aanschaffen? Nieuw & Gebruikt

Rehomy BV beschikt over een uitgebreid assortiment houtbewerkingsmachines. Zowel nieuw als gebruikt. Voor onder andere schaafmachines, horizontale band zaagmachines, snelwisselgereedschappen, en machines voor hoekverbindingen en  bent u bij Rehomy aan het juiste adres. Al onze machines, zowel gloednieuw als gebruikt, zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Zeer hoge kwaliteit

Sinds de oprichting in de jaren ’60 is Rehomy actief als specialist in houtbewerkingsmachines. Op onze locatie in het Friese Drachten worden al onze machines met de nodige zorg en aandacht ingekocht en gereviseerd. Hierdoor bent u verzekerd van zowel nieuwe als tweedehands houtbewerkingsmachines van hoge kwaliteit. In ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd dé machine die u jarenlang van dienst kan zijn. Voor vragen over het assortiment kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Bekijk onze merken
Rhino schaafmachines

Rhino zaag en schaafmachines

Rhino schaafmachines

Als vloer- of timmerbedrijf zit u met de schaafmachines van Rhino altijd goed. De gunstige prijs-kwaliteit verhouding van dit merk zorgt ervoor dat ook bedrijven met een lager budget goed uit de voeten kunnen met Rhino. Met de tweezijdige schaafmachines van Rhino is het bovendien mogelijk om uiterst precies te werk te gaan. Brede houtdelen schaaft u tot 1000 mm eenvoudig glad. De gebruiksvriendelijkheid van deze machines is ongekend.

Lees meer
Weinig Powermat schaafmachine

Weinig schaafmachines

De gebruikte houtbewerkingmachines van Weinig

Robuust en onverwoestbaar: dat zijn de schaafmachines van Weinig. Omdat het merk moderne technologieën toepast gaan deze houtbewerkingsmachines jarenlang mee. Dat geldt ook voor de gebruikte varianten. Tweedehands houtbewerkingsmachines van Weinig voelen als nieuw. Rehomy is gespecialiseerd in het inkopen en reviseren van de schaafmachines van Weinig. Deze machines zorgen ervoor dat iedere houtbewerkingsklus makkelijker wordt dan ooit!

Lees meer

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over onze machines of gereedschappen?
Of heeft u een gebruikte Weinig machine te koop? Neem dan snel even contact op.

Contact opnemen
Sawyer Horizontale bandzaag

Sawyer-Horizontal-Bandsaws-logo

De Rhino Sawyer horizontale bandzagen

De Rehomy machines van Sawyer zijn een uitstekende keuze wanneer u bijvoorbeeld houten balken, latten of eiken lamellen nodig heeft. Met een horizontale bandzaagmachine van Sawyer zaagt u eenvoudig het gewenste aantal planken. Sawyer staat voor uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Meer over Sawyer

Tesra-wisselmessen

TERSA wisselsysteem

TERSA Snelwisselgereedschap

Met het innovatieve snelwisselsysteem van TERSA vervangt u in een handomdraai de messen in uw vlakbank, schaafbank, vandiktebank of vierzijdige schaafmachine. Zo wordt een klus die veelal als vervelend, tijdrovend en zelfs onveilig wordt gezien, een eitje. Dankzij het klemsysteem van TERSA vervangt u nieuwe messen eenvoudig en snel. Hoeveel uren uw machine ook draait: TERSA houdt uw machine altijd scherp.

Lees meer
Hoffman hoekverbindingen

Hoffmann houtverbindingen

De onverwoestbare Hoffmann hoekverbindingen

De hoekverbinding is een onmisbaar onderdeel van bijna ieder meubelstuk of raamkozijn. Met de machines van Hoffmann brengt u eenvoudige én onverwoestbare hoekverbindingen tot stand. Uiteraard komt de houtbewerkingsmachine met bijbehorende wiggen. Veel kozijnbedrijven, meubelmakers en andere houtverwerkers komen steeds weer uit bij de professionele producten van Hoffmann. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit en de superieure nauwkeurigheid.

Lees meer

 

Houtbewerkingsmachine aanschaffen?

Benieuwd welke houtbewerkingsmachine het beste past bij uw werkzaamheden en productie? Onze specialisten voorzien u graag van het juiste advies. Een offerte of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
iDovetail-Zwaluwstaart-freesmachine

iDovetail Logo

IDOVETAIL – ZWALUWSTAART FREESMACHINE

De eenvoudigste zwaluwstaartmachine ter wereld. De iDovetail is ontworpen om de trainingstijd van je personeel en de insteltijd bij het wisselen van het werkstuk op te lossen. Iedereen kan deze machine bedienen. Het is net zo eenvoudig als een smartphone of een printer.

Lees meer