Tesra-wisselmessen

Tersa Logo

Originele zwitserse Tersa wisselmessen

Alleen de originele Original Swiss Made Tersa wisselmessen zijn een echt Zwitsers product. U kunt dit herkennen aan de opdruk ‘Swiss made’. Met Tersa kiest u altijd voor veiligheid en kwaliteit. Bovendien garandeert dit merk een superieure slijpkwaliteit.

Wisselmessen bestellen

Tersa-wisselmessen-header

TERSA MESSEN

De kwaliteit van veelgebruikte messen in een schaafmachine gaat op een gegeven moment achteruit. Het plaatsen en afstellen van nieuwe messen is echter geen leuke klus. Gelukkig hoeft u er dankzij Tersa messen niet meer tegenop te zien. Voortaan kunt u ze namelijk eenvoudig, snel en veilig vervangen. Bovendien is het afstellen niet eens meer nodig. Het ingenieuze klemsysteem zorgt namelijk dat de messen zichzelf vastklemmen. Rehomy is de exclusieve importeur van Tersa in de Benelux.

Bij dit merk draait het om veiligheid, precisie en gebruikersgemak. Wanneer u vaak een schaafmachine gebruikt zijn deze Zwitserse wisselmessen dan ook een uitstekende keuze. De messen slijten veel minder snel. De omkeermessen zijn eenvoudig te bevestigen in Tersa beitelblokken en -assen die u in de schaafmachine monteert.

TERSA WISSELMESSEN

Vakmensen kiezen voor Tersa wisselmessen vanwege de lange levensduur, precisie en veiligheid. Alle Tersa wisselmessen zijn direct uit voorraad leverbaar en gemakkelijk online te bestellen! U heeft de keuze uit de volgende messen:

  • CHROOMSTAAL
  • T1 (nieuw!)
  • HSS
  • M+
  • GOLD
  • HW
  • BLIND

De messen zijn in alle kwaliteiten direct uit voorraad leverbaar van een lengte vanaf 60 tot 830 mm.

Wisselmessen bestellen

MEER INFORMATIE OVER TERSA WISSELMESSEN

Wilt u meer informatie over Tersa wisselmessen? Of wilt u weten welk type wisselmes geschikt is voor uw toepassing en machine? Neem dan contact op met Rehomy BV.

Contact opnemen

Of vraag een vrijblijvende offerte aan:

"*" geeft vereiste velden aan

TERSA BEITELASSEN

Met de Tersa beitelassen bouwt u iedere nieuwe of gebruikte machine eenvoudig om. Daarbij maakt het model of de leeftijd totaal niet uit. Het merk levert namelijk beitelblokken met een snelwisselsysteem in verschillende diameters.

Lees meer

TERSA BEITELBLOKKEN

Tersa levert ook beitelblokken met een snelwisselsysteem in verschillende diameters. Met de profiel beitelblokken werkt u bovendien extra eenvoudig en veilig. Binnen de kortste keren zet u de messen op het beitelblok in de gewenste stand. Het automatische opspansysteem voorkomt dat het mes uit het blok schiet. Het is dan ook een zeer veilige manier van werken. Zodoende schaaft u veilig en eenvoudig een perfecte radius aan het hout.

Lees meer