Rhino - Vierzijdige schaafmachines

Onze merken – Rehomy specialist in houtbewerkingsmachines

Alle houtbewerkingsmachines, -onderdelen en gereedschappen die u bij Rehomy ziet, worden zorgvuldig door ons team van specialisten geselecteerd, geïmporteerd en gereviseerd.

U heeft bij ons de keuze uit schaafmachines en zaagmachines van topmerken, waaronder Weinig, Rhino, Sawyer en REX.

Rhino vierzijdige schaafmachines

Nieuwe en jong gebruikte machines

Wij leveren ook tweedehandsmachines, waardoor professionele houtbewerking voor iedere ondernemer binnen handbereik is. De jong gebruikte machines worden door onze medewerkers op vakkundige wijze gereviseerd en onderhouden, waar u niet eens zult merken dat de machine eerder in gebruik is geweest.

Gebruikte schaafmachines

ONZE MERKEN

Weinig schaafmachines

Weinig schaafmachines

Weinig schaafmachines

De gebruikte – maar in uitstekende conditie verkerende – schaafmachines van het merk Weinig, worden door ons beoordeeld en ingekocht over de hele wereld. Wij geven ze een plek in ons magazijn, repareren en reviseren ze waar nodig, voeren een grondige controle uit en testen de machines zorgvuldig. Na verkoop is het mogelijk om uw machine periodiek te laten onderhouden middels een servicecontract.

Lees meer
Rhino vierzijdige schaafmachines

Rhino zaag en schaafmachines

Rhino schaafmachines

De schaafmachines van Rhino bieden een uitstekend alternatief voor de vaak dure machines van andere merken. De aantrekkelijke prijs is niet het enige voordeel van een Rhino: de schaaf- en zaagmachines zijn van uitmuntende kwaliteit en bieden alles wat er nodig is om veilig te kunnen werken.

Lees meer
Rehomy | Rex Brede vierzijdige schaafmachine

REX brede schaafmachines

Rex vindt zijn oorsprong in Duitsland. Bij onze Oosterburen rollen de zware en brede schaafmachines van dit merk al decennialang van de fabrieksband. Machines van Rex zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld houthandels waar krom en nat hout geschaafd wordt in uiteenlopende maten.

Lees meer
Sawyer - Multiple Head Series

Rhino Sawyer Bandzagen

Sawyer horizontale bandzaagmachines

Rhino produceert niet alleen deugdelijke schaafmachines. Onder de naam Rhino Sawyer maakt het bedrijf ook betaalbare bandzaagmachines. Deze zijn leverbaar in drie varianten: met enkelvoudige, dubbele en drievoudige bandzaag machine.

Meer over Sawyer

Tersa snelwisselgereedschap

TERSA snelwisselsysteem logo

Tersa snelwisselgereedschappen

Wij zijn exclusieve distributeur voor snelwisselgereedschappen van TERSA in de Benelux. Dit innovatieve wisselsysteem maakt het vervangen van de messen op uw houtschaafmachine stukken veiliger en eenvoudiger.

Bovendien garandeert TERSA u een uitstekende slijpkwaliteit.

Lees meer
Hoffman wigfrees machines

Hoffmann houtverbindingen

HOFFMANN hoekverbindingen

Met Hoffmann hoekverbindingen bent u in staat om snel en eenvoudig hoekverbindingen in alle soorten hout te maken. U freest twee gleuven met de Hoffmann-wigfreesmachine. Vervolgens klikt u de Hoffmann-wig erin en u heeft een duurzame hoekverbinding, zo snel en eenvoudig gaat dat!

Timmerlieden en meubelmakers kiezen steevast voor de hoekverbindingen van Hoffmann.

Lees meer
iDovetail-Zwaluwstaart-freesmachine

iDovetail Logo

IDOVETAIL – ZWALUWSTAART FREESMACHINE

De eenvoudigste zwaluwstaartmachine ter wereld. De iDovetail is ontworpen om de trainingstijd van je personeel en de insteltijd bij het wisselen van het werkstuk op te lossen. Iedereen kan deze machine bedienen. Het is net zo eenvoudig als een smartphone of een printer.

Lees meer