Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend verder te informeren over onze producten. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u eenvoudig contact met ons op. De specialisten van Rehomy BV staan voor u klaar.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?
Rhino brede tweezijdige schaafmachines

Extend Light - DOUBLE SIDED PLANING MACHINES

Rhino tweezijdige schaafmachines

De tweezijdige schaafmachines van Rhino zorgen ervoor dat u eenvoudig én betaalbaar aan de slag kunt. Deze schaafmachine wordt onder meer gebruikt in de trappen- en grafkistenindustrie. Overal waar brede houtdelen worden verwerkt is deze tweezijdige schaafmachine uitstekend inzetbaar. Met een breedte tot wel 1320 mm wordt dit model van Rhino al snel een onmisbare machine.

Lees meer
Rhino 800XL - Vierzijdige schaafmachine - Extra breed schaven

Rhino zaag en schaafmachines

RHINO 800XL – VIERZIJDIGE SCHAAFMACHINES

Ook de vierzijdige schaafmachine van Rhino biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw schaafwerk uit te voeren. Dit model wordt met name toegepast in de vloeren- en timmerindustrie. Perfect geschikt voor de verwerking van brede houtdelen tot wel 320 mm breed.

Lees meer

Inclusief bedieningstraining voor schaafmachine en zaagmachine

Zowel de zaagmachines als de schaafmachines van Rhino kunnen worden geleverd inclusief bedieningstraining. Wij hebben altijd diverse modellen klaar staan waarmee een demonstratie kan worden gegeven. Tijdens een demonstratie geven onze specialisten u tips en vertellen ze u alles over de bediening en onderhoud van de machine. Na de aankoop kunt u direct op de juiste manier aan de slag. Zo haalt u het beste resultaat uit uw investering!

Sawyer-Horizontal-Bandsaws-logo

Sawyer horizontale bandzaagmachines

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare bandzaagmachine? Dan is de Sawyer serie van Rhino iets voor u. Deze bandzaagmachines zijn leverbaar in drie varianten: met enkelvoudige, dubbele en drievoudige bandzaag.

Meer over Sawyer

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ons aanbod is uitgebreid. Laat u zich daarom gerust informeren door onze medewerkers. Bij Rehomy BV staan specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard bij ons terecht. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Weinig powermat schaafmachine

Gebruikte schaafmachine kopen?

Wij hebben altijd minstens vijf jong gebruikte machines op voorraad. Dit betekent dat wij uw machine snel bij u kunnen installeren. Zo voorkomt u dat uw productie geheel stilgelegd moet worden. Op efficiënte wijze zorgen wij voor een goed getimede ‘switch’!

Gebruikte schaafmachines