Klantervaring-Specialisten-in-de-houtbewerkingsindustrie

“De aandacht voor detail en professionaliteit was ongeëvenaard.”

We kochten 2 Weinig schaafmachines, 1 Weinig Rondamat slijpmachine en 1 Opticontrol unit die door Rehomy zijn geïnstalleerd en goed werkt. We zijn erg blij met de manier waarop de hele transactie werd behandeld door Erik en het Rehomy team van start tot finish. De aandacht voor detail en professionaliteit was ongeëvenaard en ik zou Rehomy aanraden aan iedereen die op zoek is naar gebruikte machines. Een speciale dank ook aan Oege voor zijn hulp bij de installatie en inbedrijfstelling hier in Chichester.

Bob Tee, Timber director

Covers Timber, United Kingdom

Covers logo

Karic-klantervaring

“Deze machine is echt als nieuw en in een zeer, zeer goede staat.”

We kochten een 3 jaar oude gebruikte Weinig Powermat 600 van Rehomy. Deze machine is echt als nieuw en in een zeer, zeer goede staat. Machine is aangesloten en we werken dagelijks met deze machine. We ervaren geen enkel probleem en zijn meer dan tevreden ! De onderhandelingen met Erik, en afhandeling van de transactie en vervoer zijn echt heel correct en professioneel. Wij bevelen dan ook Rehomy van harte aan als een zeer goede dealer van gebruikte machines.

Enver Karić , Stolarija Karić d.o.o.

Bosnië Herzegovina

Testimonial John Warburton, John Richard Vietnam Co

“Ik heb dan ook geen enkele aarzeling om Rehomy aan iedereen aan te bevelen.”

We hebben onlangs een gebruikte Unimat 300 van Rehomy gekocht. Erik, Oege en het team gaven ons eerste klas service en zorg gedurende het hele proces. We kochten de machine zonder een inspectie vooraf, maar het heeft al onze verwachtingen van hoe de machine geleverd werd overtroffen. Machine bevond zich in een eerste klas toestand en was precies zoals beschreven. Wat op mij het meest indruk gaf was de uitstekende ondersteuning van Erik gedurende de hele proces van aankoop tot levering en after sales. Ik heb dan ook geen enkele aarzeling om Rehomy aan iedereen aan te bevelen. De hele koopervaring is voorbeeldig. Mijn dank aan Erik en zijn team.

John Warburton, John Richard Vietnam Co

Vietnam

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN WERELDWIJD

Rehomy selling around the world
Rehomy-laden-en-lossen
Rehomy-laden-en-lossen
Rehomy-laden-en-lossen
Rehomy-laden-en-lossen
Rehomy-laden-en-lossen

"Machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig."

In 2015 een jong gebruikte Weinig Unimat 500 aangekocht via Rehomy, deze machine bevalt ons erg goed en werkt eenvoudig en nauwkeurig. De combinatie van de degelijkheid van een Weinig en de technische kennis met de juiste service van Rehomy werkt voor ons al jaren naar volle tevredenheid.

Winfried

De Eekhorn Dutch furniture, Zwaagdijk-oost

"Wij bevelen Rehomy bij iedereen aan."

We kochten een gebruikte Weinig Unimat 500 schaafmachine van Rehomy. De machine is in zeer goede toestand ontvangen en Erik zorgde ervoor dat elke fase van het bestelproces, demonstreren en het transport van de machine tot in de puntjes verzorgd was. Erik en zijn team hebben in real time via internet de machine in werking gedemonstreerd voordat we de machine kochten. Rehomy biedt ook een after sales service en levert onderdelen voor een goede prijs. Wij bevelen Rehomy bij iedereen aan, net als één van hun vroegere klanten dat bij ons deed.

Steve Thornton

Growth Rings, Verenigd Koningkrijk

"We zijn erg blij met de manier waarop alles is verlopen."

Hoi Erik, we kochten een gebruikte Weinig Cube van jouw. We zijn erg blij met de manier waarop alles is verlopen en zullen niet aarzelen om Rehomy aan anderen aan te bevelen.

Chris en Karen

C.G. Baker Joinery LTD, Rochester, Verenigd Koningkrijk

"We hebben de bestelde onderdelen correct en op tijd ontvangen."

Rehomy is een goede leverancier voor Weinig onderdelen. Ze bieden wereldwijde verscheping aan. We hebben de bestelde onderdelen correct en op tijd ontvangen. Hartelijke groet uit Nieuw-Zeeland, David.

David Watson

"We zijn erg blij met de bestelde machine en leveringsvoorwaarden en levertijd."

We kochten in 2015 een 6-assige Weinig Unimat 500. We zijn erg blij met de bestelde machine en leveringsvoorwaarden en levertijd. Het past goed voor onze behoeften en de machine is in zeer goede staat,bijna als nieuw . Kon niet meer verwachten ! En natuurlijk zijn we dankbaar voor je snelle en succesvolle samenwerking.

Kalev Lemmik

"Het was zeer aangenaam om met je samen te werken. Bedankt voor al je hulp, ook met de export!"

We hebben de Weinig Unimat 23EL met 8 assen van Rehomy gekocht.Machine ziet er super uit en ook zeer goed zeewaardig verpakt. Het was zeer aangenaam om met je samen te werken. Bedankt voor al je hulp, ook met de export !

Gregg Kinzel

Kinzel Wood products, Verenigde Staten

"Ik beveel dit bedrijf absoluut aan als een professionele verkoper van gebruikte houtbewerkingsmachines."

Ik wil hierbij bevestigen dat Rehomy een gebruikte Weinig Unimat 500 schaafmachine in perfecte conditie aan ons heeft verkocht, verpakt en verzonden naar Polen. Ik beveel dit bedrijf absoluut aan als een professionele verkoper van gebruikte houtbewerkingsmachines.

Daniel Tomaszuk Pol

Kres Edwood, Polen

"De machine draait volop productie nu in onze fabriek in Chili, Zuid Amerika."

Allereerst moet ik zeggen dat we erg blij zijn met de Weinig Unimat Classic!! Dank je wel!! De machine draait volop productie nu in onze fabriek in Chili, Zuid Amerika.

Pablo Cerna Coopman

"Machine is in perfecte toestand bij ons afgeleverd, we zijn erg tevreden."

We hebben een gebruikte Weinig Unimat 500 van Erik gekocht. Machine is in perfecte toestand bij ons afgeleverd, we zijn erg tevreden. Groeten Rohan.

Rohan

Philip Cheshire LTD, Verenigd Koningkrijk