iDovetail Logo

iDovetail-front-back-side

Waarom kiezen voor iDovetail?

Interface

Wij zijn van mening dat het bedienen van professionele industriële apparatuur net zo eenvoudig moet zijn als een smartphone.

iDovetail ontwerpt de verwerkingsafmetingen van elk type verbinding in een realtime model, zodat u direct uw eindproduct kunt zien tijdens het proces van uw invoer, het model zal tijdig veranderen wanneer u een maat invoert.

We gebruiken alle moderne technologie in onze interface, zodat u eenvoudig het complete ontwerp op het touchscreen kunt ingeven en bekijken.

iDovetail - Spindle

Spindel

Tijdens het ontwerpproces kunt u eenvoudig de hoogte van de zwaluwstaart wijzigen, iDovetail is een servostructuur met drie assen, deze zal automatisch de vereiste bithoogte bereiken wanneer u begint te frezen. Dit kan uw bewerkingstijd aanzienlijk verkorten wanneer de afmetingen van het werkstuk veranderen.

iDovetail is uitgerust met bitherkenningsmogelijkheden, het weet welk bit je momenteel installeert waardoor je geen kans hebt om schade aan te richten door het verkeerde bit te installeren.

iDovetail-Brochure

Download de brochure

Download

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend verder te informeren over onze producten. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u eenvoudig contact met ons op. De specialisten van Rehomy BV staan voor u klaar.

Contact opnemen

Meerdere functies

Ondersteunt 6 veelgebruikte verbindingstypes, elk kan vrij worden gewijzigd. Met een 45-graden flip-structuur zaag je eenvoudig de verstekverbinding.

iDovetail Logo

It is not difficult to cut the joint. the difficult job is to let the joint not tear during processing.

Anti-scheuren

Het is niet moeilijk om te frezen, de moeilijke klus is om niet te laten scheuren tijdens de verwerking.
Als je 100% perfecte joint wilt krijgen, gebruik dan onze unieke voorsnij functie, die je joint de beste bescherming geeft voordat je begint met verwerken.

Veiligheid

Tweetraps drukontwerp van de klem. Wanneer u hout plaatst, wordt onze klem alleen geklemd met een lage druk van 2kg/cm, die automatisch wordt omgezet naar 7kg/cm wanneer hij klaar is om te frezen. Dit gaat volledig automatisch en je hebt geen extra schakelhandelingen nodig.

iDovetail-Safety

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN:

"*" geeft vereiste velden aan

iDovetail front

iDovetail Logo