Sawyer Horizontal Bandsaws logo

RHINO SAWYER BANDZAGEN

De nieuwe Rhino bandzaagmachines zijn zeer veelzijdig. Een groot voordeel van dit merk ten opzichte van bijvoorbeeld Duitse of Oostenrijkse merken is dat ze financieel veel aantrekkelijker in aanschaf zijn. De Sawyer bandzagen van Rhino is de juiste keuze wanneer veranderende eisen maximale flexibiliteit vereisen. Bij Rehomy BV heeft u de keuze uit verschillende modellen, namelijk met een 1, 2 of 3 zaagkoppen.

Sawyer - Made in Taiwan

Rhino-Sawyer-Extend-Light-brochure2

Download de brochure

Download

BESCHIKBARE MODELLEN BANDZAAGMACHINES

Sawyer BR-300 Universal Series vrijstaand

SAWYER BR-300 UNIVERSAL SERIES

De flexibele horizontale bandzaag, model BR-300, is voor efficiënt zagen, ook schuin verstelbaar. 

De Rhino Sawyer, model BR-300, is voor alle houtverwerkende bedrijven. Onze horizontale bandzagen zijn zeer flexibel in het zagen van verschillende maten hout. Bovendien geeft de schuinverstelling veel meer mogelijkheden zoals het maken van zweeds rabat bijvoorbeeld.

Bekijk de machines

Sawyer 400XL - XL Single Head Series

SAWYER XL SINGLE HEAD SERIES

De XL series dunne lamellen zaag met grotere zaagwielen en standaard frequentieregelaar voor het controleren van de zaagsnelheid.

Maximale capaciteit voor nauwkeurig dun zagen van hout tot 400 mm vanaf 2 mm dik. Als u op zoek bent naar de combinatie van maximale doorvoer en uitstekende flexibiliteit, dan is de nieuwe XL-serie van Rhino Sawyer de perfecte keuze.

Bekijk de machines

Sawyer Multiple Head series - 300XL-3

SAWYER XL MULTIPLE HEAD SERIES

Dunne lamellen bandzaag met meerdere koppen om 3 of 4 lamellen in 1x te kunnen zagen.

Dankzij hun flexibele ontwerp biedt de Rhino Sawyer lamellen bandzaag klanten geweldige prestaties en zijn ze zeer flexibel in het zagen van verschillende maten hout. Daarom is het model 300S-3 uitgerust met 3 zaagkoppen. Hierdoor kunt u in één keer tot 4 lamellen maken.

Bekijk de machines

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We stellen bij interesse graag vrijblijvend een offerte voor u op. Ook wanneer u meer informatie wenst, neemt u simpelweg contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u graag te woord.

Contact