Tersa-beitelblokken-messen

Tersa beitelblokken

Tersa levert beitelblokken met een snelwisselsysteem in verschillende diameters. Met de profiel beitelblokken werkt u bovendien extra eenvoudig en veilig. Binnen de kortste keren zet u de messen op het beitelblok in de gewenste stand. Het automatische opspansysteem voorkomt dat het mes uit het blok schiet.  Het is dan ook een zeer veilige manier van werken.

Beitelblok bestellen

TERSA snelwisselgereedschap

VOOR 4-ZIJDIGE SCHAAFMACHINES EN PENNEBANKEN

Deze blokken voorzien van het snelwisselsysteem, kunnen in de volgende diameters geleverd worden:

  • ⌀ 100 asgat 35 mm
  • ⌀ 125 asgat 40 mm
  • ⌀ 140 asgat 50 mm,
  • 2 – 4 – 8 – 12 messen uitvoeringen,
  • schaafbreedte van 60 – 310 mm.

Vanaf lengte 180 mm worden deze beitelblokken zonder meerprijs standaard in lichtgewicht uitgevoerd. Uiteraard is het mogelijk om deze blokken met andere asgaten te leveren.

Het merk levert namelijk beitelblokken met een snelwisselsysteem in verschillende diameters. Met de profiel beitelblokken werkt u bovendien extra eenvoudig en veilig. Binnen de kortste keren zet u de messen op het beitelblok in de gewenste stand. Het automatische opspansysteem voorkomt dat het mes uit het blok schiet. Het is dan ook een zeer veilige manier van werken.

HET NIEUWE R2000 BEITELBLOK

Het nieuwe beitelblok met automatische opspanning van de omkeermessen. Het lang verwachte gereedschap met een verbeterd concept voor de professionele houtbewerker. Het Tersa gereed schap is vormgesloten en geluidreducerend!

Beitelblok bestellen

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor Tersa Beitelblokken. Wij staan u graag te woord.

PROFIEL BEITELBLOKKEN

Tersa profiel beitelblokken: de ideale combinatie van veiligheid en gemak!

Tersa profiel beitelblokken zijn populair om de veilige en gemakkelijke manier van werken. Snel een radius aan het hout schaven is net zo eenvoudig als recht schaven. Binnen enkele seconden zet u de messen op het Tersa profiel beitelblok in de gewenste stand. Tersa profiel beitelblokken zorgen door het gebruiksgemak en de snelheid waarmee gewerkt kan worden voor een enorme tijdwinst. Bovendien is uw veiligheid gegarandeerd door het automatische Tersa opspansysteem, dat voorkomt dat het mes uit het blok kan vliegen.

De Tersa profiel beitelblokken zorgen naast de verhoogde veiligheid ook voor aanzienlijk minder geluid. Vervang oude onderdelen in uw machines door onderdelen van Tersa, en uw machines voldoen nog jarenlang aan de nieuwe FARBO regeling!

Tesra-wisselmessen

ORIGINELE ZWITSERSE TERSA WISSELMESSEN

Is uw Tersa-mes aan vervanging toe? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een nieuw exemplaar hebben. Rehomy BV heeft altijd de ORIGAL SWISS MADE Tersa messen op voorraad.

Lees meer

BEITELASSEN VAN TERSA

Met de Tersa beitelassen bouwt u iedere nieuwe of gebruikte machine eenvoudig om. Daarbij maakt het model of de leeftijd totaal niet uit.

Lees meer

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor Tersa Beitelblokken. Wij staan u graag te woord.