Weinig Powermat 500, 8 assen, met 2x universele as

Weinig Powermat 500, 8 assen, met 2x universele as Bouwjaar: 2010

Weinig Powermat 500
8-assige vierzijdige schaafmachine
Speciale uitvoering met 2x universele spindel
Marathon Coating
Invoertafel 2 meter
Powerlock op assen 2 tot en 6
CNC verstellingen axiaal en radiaal op assen 2 tot en met 6
8000 omw/min assen
Powercom
Powercom Plus Touch Screen

 

Assen

Weinig Powermat 500, 8 assen, met 2x universele as
  1. 5.5 kW
  2. 7.5 kW
  3. 7.5 kW
  4. 7.5 kW
  5. 11.0 kW
  6. 11.0 kW
  7. 7.5 kW
  8. 7.5 kW

Specificaties

Voorraadnummer 09344
Bouwjaar 2010
Werkbreedte 230 mm
Werkhoogte 160 mm
Bedrijfsspanning 400 V
CE-keurmerk CE

Weinig Powermat 500

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige, veelzijdige houtbewerkingsmachine, hoeft u niet verder te zoeken dan de Weinig Powermat 500 met 8 spindels en 2 universele spindels. Deze ultramoderne schaafmachine, verkrijgbaar bij Rehomy, biedt ongeëvenaarde precisie, efficiëntie en flexibiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor professionals in de houtbewerkingsindustrie.

Deze machine onderscheidt zich door zijn robuuste ontwerp en geavanceerde technologische kenmerken. Met zijn 8 spindels en Powerlock spindels is deze machine in staat om een breed scala aan houtbewerkingsklussen aan te pakken, van eenvoudige profileringen tot complexe profielen. De toevoeging van 2 universele spindels vergroot de veelzijdigheid verder, waardoor nog meer maatwerk en precisie in uw projecten mogelijk is.

Een van de belangrijkste voordelen van de Weinig Powermat 500 is de efficiëntie. De machine is ontworpen om de productiviteit te maximaliseren en stilstand te minimaliseren. De gebruiksvriendelijke interface en korte insteltijden zorgen ervoor dat u snel kunt schakelen tussen taken, waardoor uw workflow soepel en ononderbroken blijft. Dit maakt het een perfecte keuze voor drukke werkplaatsen die een hoge output moeten handhaven zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De Powermat 500 staat ook bekend om zijn precisie. Elk onderdeel van de machine is ontworpen om het hoogste niveau van nauwkeurigheid te leveren, zodat uw eindproducten voldoen aan exacte specificaties. Of u nu ingewikkelde profileringen of grootschalige houtpanelen produceert, de Powermat 500 levert consistent hoogwaardige resultaten.

Bij Rehomy zijn we toegewijd aan het leveren van eersteklas houtbewerkingsmachines aan onze klanten. Onze huidige aanbieding van de Weinig Powermat 500 is een uitstekende gelegenheid om uw apparatuur te upgraden en de mogelijkheden van uw werkplaats te vergroten. Mis deze kans niet om te investeren in een machine die veelzijdigheid, efficiëntie en precisie combineert.

Voor meer informatie over de Weinig Powermat 500 en om ons volledige assortiment houtbewerkingsmachines te bekijken, bezoekt u vandaag nog Rehomy.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor Weinig Powermat 500, 8 assen, met 2x universele as. Wij staan u graag te woord.
Weinig powermat 500
Weinig Powermat 500
Weinig Powermat 500
Weinig Powermat 500
Weinig Powermat 500
Weinig Powermat 500
Weinig Powercom