Zoek
0512-525090

Hoffmann-hoekverbindingen

HoekverbindingenZoekt u Hoffmann-hoekverbindingen? Dé keuze van timmerlieden en meubelmakers! Een vaste, duurzame verbinding van twee houtdelen is iets waarmee de timmerman en meubelmaker bijna dagelijks worden geconfronteerd.

Perfecte Hoffmann-hoekverbindingen

De Hoffmann-hoekverbinding biedt hiervoor de ideale uitkomst. Niet voor niets kiezen vakmensen daarom voor de Hoffmann-wigverbinding voor het maken van de perfecte hoekverbindingen.

Duurzaam en snel

De Hoffmann-wigverbinding is in staat om hoekverbindingen in alle soorten hout snel en eenvoudig tot stand te brengen. Bovendien zijn Hoffmann-wigverbindingen veilig en duurzaam. U freest twee gleuven met de Hoffmann-wigfreesmachine. Vervolgens klikt u de Hoffmann-wig erin en u heeft een duurzame hoekverbinding, zo snel en eenvoudig gaat dat!

Rehomy – dé specialist in hoekverbindingen

Al meer dan twintig jaar is Rehomy dé specialist in hoekverbindingen. Sinds 1994 is Rehomy distributeur voor alle Hoffmann-producten en -wiggen in Nederland. U kunt via deze website uw bestelling doorgeven. Heeft u vragen over onze Hoffmann-producten / -hoekverbindingen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie / vrijblijvend offerte aanvragen

I can report that we are very pleased with the Weinig Unimat 1000 we bought from you and it is operating fine. We would be happy for you to...