Weinig Powermat 1500 groevenbed

Weinig Powermat 1500 groevenbed Bouwjaar: 2017

Weinig Powermat 1500
Speciale 260 mm brede uitvoering
Luchtkussensysteem in tafelblad
Groevenbed
40 mm spindles, 8000 toeren m/min
Doorvoersnelheid 5-40 m/min
Invoertafel 2 meter
Groevenbedtafel met Marathon coating
Waxilitpomp
Operating concept Comfort Set
Memory System Plus

Assen

Weinig Powermat 1500 groevenbed
  1. 11.0 kW
  2. 7.5 kW
  3. 7.5 kW
  4. 11.0 kW
  5. 11.0 kW
  6. 11.0 kW

Specificaties

Voorraadnummer 09316
Bouwjaar 2017
Asdiameter 40 mm
Werkbreedte 260 mm
Werkhoogte 160 mm
Bedrijfsspanning 400 V
CE-keurmerk CE

Weinig Powermat 1500

Voor professionals in de houtbewerkingsindustrie die op zoek zijn naar een eersteklas, vierzijdige schaafmachine, is de Weinig Powermat 1500, verkrijgbaar bij Rehomy, een uitstekende keuze. Deze geavanceerde machine biedt ongeëvenaarde precisie, efficiëntie en flexibiliteit, wat het een ideale investering maakt voor elke houtwerkplaats.

Wat deze machine onderscheidt, is zijn robuuste constructie en zijn geavanceerde technologische kenmerken. Uitgerust met 6 spindels en 40 mm spindels, is deze schaafmachine ontworpen om een breed scala aan houtbewerkingsklussen aan te kunnen. Of u nu eenvoudige schaafwerkzaamheden uitvoert of ingewikkelde profileringen aanpakt, deze machine staat met gemak voor u klaar.

Deze machine is ontworpen om de productiviteit te optimaliseren en de stilstandtijd te minimaliseren. De gebruiksvriendelijke interface en de snelle insteltijden zorgen voor naadloze overgangen tussen verschillende taken, waardoor uw werkstroom soepel en ononderbroken blijft. Deze efficiëntie is bijzonder gunstig voor drukke werkplaatsen die hoge productieniveaus moeten handhaven zonder in te boeten aan kwaliteit.

Precisie is een ander kenmerk van deze Weinig machine. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke nauwkeurigheid te leveren, zodat uw eindproducten altijd aan de exacte specificaties voldoen. Of u nu gedetailleerde profielen of grote houten stukken maakt, deze machine garandeert telkens hoogwaardige resultaten.

Deze schaafmachines profiteren van decennia aan ervaring, waarvan u kunt profiteren. Met onze innovaties zetten we steeds weer nieuwe maatstaven. Schaaf- en profileermachines worden gebruikt voor de langsbewerking van producten gemaakt van massief hout, houtachtige materialen zoals MDF, kunststoffen of soortgelijke materialen, en vormen vaak het hart van de productie. Hier wordt de hoogste waarde aan het werkstuk toegevoegd, wat kwaliteit en betrouwbaarheid des te belangrijker maakt. Geschikt voor een breed scala aan profileringswerkzaamheden, van kleine ambachtelijke bedrijven tot industriële serieproductie.

Bij Rehomy streven we ernaar onze klanten de beste houtbewerkingsmachines aan te bieden. Ons huidige aanbod van Weinig-machines biedt een uitstekende gelegenheid om uw uitrusting te upgraden en de mogelijkheden van uw werkplaats te verbeteren. Dit is uw kans om te investeren in een machine die veelzijdigheid, efficiëntie en precisie perfect in balans brengt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor Weinig Powermat 1500 groevenbed. Wij staan u graag te woord.